Προφίλ

Μαρκουλής Ιωάννης

Είμαι πιστοποιημένος λογιστής – φοροτεχνικός Α΄ Τάξης και εργάζομαι από το 1993.

Έχω εργαστεί ως στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλους Πολυεθνικούς Χρηματοπιστωτικούς Ομίλους μέχρι και σήμερα και από το 2007 έχω αναπτύξει την επαγγελματική μου δράση και ως ελεύθερου επαγγελματία λογιστή φοροτεχνικού, συμβούλου επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

Στόχος μου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών λογιστικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Βασικό μέλημά μου αποτελεί το να καλύπτω όλο το φάσμα, τόσο της φοροτεχνικής πολιτικής της επιχείρησής σας, όσο και της λογιστικής ενημέρωσης και της οικονομικής και μηχανογραφικής οργάνωσης της…

Σε κάθε περίπτωση αναζητώ την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μου.
Η υπεύθυνη αντιμετώπιση των πελατών μου, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, ο επαγγελματισμός ,η πολύχρονη εμπειρία, η σοβαρότητα και η συνέπεια αποτελούν τις βασικές αρχές που διέπουν την επαγγελματική μου σταδιοδρομία από την έναρξή της έως σήμερα. Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη μου, εργάζομαι μεθοδικά, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες λογιστικές εφαρμογές και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Συνεργάζομαι με μία δυναμική Ομάδα από ανθρώπους με πολυετή πείρα,στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα των κλάδων, Λογιστές, Φοροτεχνικοί, Ορκωτοί Ελεγκτές, Νομικοί, Ασφαλιστές, Μηχανογράφοι έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας ώστε να δημιουργήσουμε μια ένωση προσώπων που θα μπορεί να αναλάβει όλες τις δραστηριότητες υποστήριξης μιας εταιρείας που είναι είτε στο ξεκίνημά της, είτε στην φάση εξέλιξής της.

Χρησιμοποιώ τον όρο ένωση προσώπων γιατί είμαστε μία μικτή ομάδα στελεχών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών και όχι εταιρεία. Και αυτό για να μπορούμε να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικότερες υπηρεσίες. Τα μέλη αυτής της ομάδας είναι νέοι άνθρωποι που λειτουργούν ομαδικά και αρμονικά για την ολοκλήρωση των σκοπών της εργασίας τους.

 

Φόρμα Επικοινωνίας Foroservices

Για να στείλετε ένα email στην Foroservices παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και πατήστε ‘Αποστολή’. Παρακαλώ μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία (*) γιατί αλλιώς η φόρμα δε θα μπορέσει να υποβληθεί.

Ονοματεπώνυμο * (υποχρεωτικό)

Email * (υποχρεωτικό)

Θέμα

Το μηνυμά σας

Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης | Sitemap